Groepsaankoop

Bestel uw Opticalc met plaatsing aan het voordelige tarief van Groepsaankoop!

Wij ontzorgen u voor 100%, we regelen de planning en installatie voor u. 

Ga voor een optimale bescherming tegen kalk en corrosie

Ontdek de belangrijkste voordelen van OPTICALC

Beschermt en herstelt

Opticalc biedt zowel bescherming tegen kalk als tegen corrosie. Bovendien lost de bestaande kalkaanslag geleidelijk aan op.

Gebruiksvriendelijk, zonder onderhoud 

Door een unieke akoestische verwittiging, word je automatisch verwittigd wanneer het patroon bijna leeg is.
Dankzij de ingebouwde bypass vervang je de compacte patronen in 3 simpele stappen, zonder dat je de waterstroom onderbreekt en natte voeten krijgt.

Milieuvriendelijk

Opticalc maakt gebruik van de waterkracht, er zijn hierdoor geen batterijen of elektriciteitaansluiting nodig. Bovendien is regeneratie niet nodig, waardoor kostbaar drinkwater niet verspild wordt. 

Compacte vorm

Zowel de behulzing als de patronen zijn compact en licht. Hierdoor zijn onze producten zeer geschikt voor moeilijk bereikbare plaatsen, of kleine (technische) ruimtes. 

Makkelijke installatie

Danzij de compacte vorm, licht gewicht, 360° roterende aansluiting en ingebouwde bypass is de installatie een fluitje van een cent. Bovendien is er geen elektriciteit of afvoer nodig. 

Gezond en veilig 

Opticalc maakt gebruik van consumptiegeschikte fosfaatmineralen. Deze zijn dus 100% veilig en bovendien volledig geur- en smaakloos. In tegenstelling tot klassieke zoutontharders, haalt Opticalc de belangrijke calcium- en magnesiummineralen niét uit het water. 

  In samenwerking met Groepsaankoop

Is uw woning ouder dan 10 jaar?

Ontvang uw Opticalc mét plaatsing aan 6% BTW. 

Bestel eenvoudig en snel online. Steeds gratis levering.

Hoe werkt het?

Precieze dosering.

Via het unieke doseringssysteem in de Opticalc patroon, wordt er een gecontroleerde en precieze fosfaatdosering van gemiddeld 3 mg/l toegevoegd aan het water. De toegevoegde fosfaatmineralen gaan op natuurlijke wijze verbinden met de aanwezige calcium - en magnesiummineralen waardoor deze zich bij opwarming niet meer kunnen ontwikkelen tot kalkkristallen. Hierdoor wordt schadelijke kalkaanslag voorkomen.

Extra bescherming tegen corrosie

Ook tegen corrosie vormen deze fosfaatmineralen een ideale bescherming. De mineralen vormen een dunne beschermingsfilm langs de binnenkant van de waterleidingen en boilers en op verwarmingselementen. Deze beschermingslaag voorkomt de vorming van corrosie en bijgevolg ook mogelijke loodcontaminatie.

      Onze producten vindt u terug in alle filialen van Facq

Bent u installateur?

Meld u hier aan om gecontacteerd te worden en de unieke kans te krijgen om de installaties te doen voor uw regio! 

I'm in!

Gebruiksgemak is één van de belangrijkste kenmerken van onze producten. Zowel de installatie als het vervangen van de patronen zijn super gemakkelijk.